Missie

Vormgeving maakt een ruimte uniek. Het toevoegen van interieur elementen en materialen zorgen voor beleving!

Mijn missie is mijn opdrachtgevers een leef- en werkomgeving te bieden die rust en comfort geven. Dit doe ik door het creëren van “ruimtes met karakter en persoonlijkheid”.

Een ruimte en sfeer die naadloos aansluiten bij uw manier van leven en werken en daarnaast praktisch en functioneel zijn.

In elk project werk ik samen met vaste partijen en disciplines (zoals bouwkundig tekenaar, aannemer en interieurbouwer) puur om de kwaliteit te kunnen waarborgen en te kunnen ontzorgen.

Uiteraard zijn de opdrachtgevers niet verplicht om met deze partijen samen te werken.

Het gehele proces wordt door mij persoonlijk begeleidt en ben dan ook uw vaste aanspreekpunt.

Mijn kracht

Mijn kracht ligt in het maken van totaalconcepten ten behoeven van het updaten (renoveren) van bestaande woningen (al dan niet met verbouwing) en de invulling van nieuw te bouwen woningen, waarbij ik het liefst zo vroeg mogelijk in het proces betrokken wordt.

Je wilt immers toch niet dat bijvoorbeeld de lichtpunten, stopcontacten, draairichtingen van deuren of de positionering van de haard etc. een belemmering vormen voor het ontwerp en toekomstige inrichting?

Als feedback krijg ik vaak te horen dat ik  mijn opdrachtgevers verras met een ontwerp die het beste uit de ruimte en de omgeving haalt!
Ik verlies hierbij uiteraard nooit de functionaliteit, routing, zichtlijnen en praktisch gebruik uit het oog.

Wil je dat ik het exterieur ook betrekt bij de plannen? Dat is geen enkel probleem. Veel  (nieuwbouw)projecten starten met een op maat gemaakt interieurontwerp volledig afgestemd op mijn opdrachtgevers. Omdat de ruimtelijke kaders dan bepaald zijn kunnen we vanuit deze basis het exterieur (dus uw droomwoning) ontwerpen!

Denken in oplossingen

Aandacht en comfort maken een ruimte mooier en mijn opdrachtgevers gelukkiger!
Inleving, betrokkenheid en goed luisteren vind ik heel belangrijk. Niet alleen in het beginstadium van onze samenwerking maar gedurende het hele proces.

De brainstormsessies worden door mijn opdrachtgevers vaak ervaren en gezien als “magische” momenten, waarin andere en nieuwe inzichten worden verkregen. Ik haal ze als het ware voorzichtig uit hun comfort zone om de opdrachtgevers te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Zo ontstaan namelijk de beste ideeën en oplossingen!

Deze inzichten worden al  in de (voor)ontwerpfase kenbaar gemaakt aan de hand van 2d en 3d ontwerpen. Daarnaast kun je ook door middel van een animatie in de ruimte “lopen”. Hierdoor is direct duidelijk hoe de verhoudingen zijn van de verschillende ruimtes en wat het effect gevoelsmatig hiervan is op de leef- en werkomgeving (beleving!).

“The key to great design is capturing the spirit of the client and the essence of the space” – Tony Stavish.

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp