Wie ben ik

“In mijn jeugd werd ik door mijn grote passie voor (interieur)architectuur en schilderkunst ondergedompeld in de wereld van bouwkunst, levendige kleuren en traditie. Na mijn studie ben ik gaan werken als stedenbouwkundig ontwerper, waarbij ik mijn liefde voor panden met een geschiedenis verder ontwikkelde.

Deze passie combineer ik nu met mijn interieurontwerpen en bied ik mijn cliéntèle een unieke kijk op hun woning of kantoor. Ondertussen heb ik al verschillende projecten ingericht en gerealiseerd. Van nieuwbouw, prachtige oude boerderijen tot statige monumentale panden. Ik beperk me niet tot één stijl, maar maak van elk project iets unieks en persoonlijks! Mijn sleutelwoorden zijn rust, ruimte en sereniteit”.

Hoe werk ik

Een goed doordacht en passend interieurontwerp staat niet standaard klaar in de boekenkast. De interieurs komen samen met de klant tot stand en vormt een weerspiegeling van de eisen wensen van de betrokkenen en hoe ze willen wonen en/of werken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van mijn netwerk van ambachtslieden die dezelfde teamspirit en passie voor het vak delen.

Veelvuldig en goed contact met de opdrachtgever is hierdoor belangrijk. Ieder plan bevat belangrijke ingrediënten, die wij tijdens het ontwerp ter hand nemen om een persoonlijk  passende woon- en werkbeleving binnen elke ruimte te waarborgen. De opdrachtgever zal door dit intensieve contact vanaf het begin van het ontwerpproces al een goed en helder beeld krijgen van het (eind)resultaat.

Waar werk ik

Het creëren van leefruimtes die de ziel voeden en de geest inspireren! Voor ieder is zijn habitat weer anders. Het proces van wens naar ontwerp naar eindresultaat is een intiem proces, waarbij inspiratie zeker niet mag ontbreken.

Als beeldende denker wordt mijn inspiratie op vele plaatsen opgedaan. In de natuur, museumbezoeken, tijdens vakanties en citytrips, beurzen of gewoon genietend tijdens het chillen met vrienden en gezin. Eigenlijk overal dus waar een positieve vibe heerst, want ik ben daarnaast ook gevoelig voor omgeving en sferen. Deze denkbeelden, ideeën en gevoelens vormen uiteindelijk de creaties die tot stand komen en uitgewerkt worden in mijn eigen werkomgeving; een combinatie van oude en nieuwe elementen in een groene omgeving.

“An interior is the natural projection of the soul” – Coco Chanel.

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp