Design District

Design District is hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. De 15e editie alweer van dit vakevenement in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Op Design District tonen ruim 200 fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers hun nieuwste en beste producten op het gebied van meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel. De getoonde producten worden geselecteerd op designgehalte en innovatie. Dit gebeurd door een adviescommissie die waakt over de kwaliteit van het evenement.
Design District is een evenement speciaal voor de interieurprofessional. Iedereen die zich bezighoudt met interieur en design, zoals architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, retailers, facility managers etc. zijn gedurende 3 dagen welkom op Design District. De eerste twee dagen zijn alleen bestemd voor vakgenoten. De laatste dag, zijn ook studenten en particulieren van harte welkom.

Design District 2017 vindt plaats in de monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De oude koffie- en tabakfabriek en omgeving vormen het decor voor deze beurs. De in de jaren ’20 ontworpen en gebouwde fabriek is opvallend en karakteristiek en heeft sinds kort zelfs de status van UNESCO werelderfgoed!

Gezien mijn liefde voor monumentale en beeldbepalende panden was het dus voor ons dubbel genieten!

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp