Villa Oosterhout II

Een prachtige villa in een groene omgeving in Oosterhout (N-Br). De bewoners waren heel enthousiast over de uitstraling van hun woning, maar over de indeling hadden zij hun twijfels.
De betrokken aannemer adviseerde ze contact op te nemen met Willemsen Interieurontwerp voor een brainstormsessie.
Deze sessie resulteerde in een fijne samenwerking waarbij de begane grond bijna in zijn geheel opnieuw is ingedeeld als ook in mindere mate de eerste verdieping.
Zo was de oorspronkelijk bedachte ruimte voor de keuken niet in verhouding met de afmeting van de woning, terwijl deze ruimte juist voor de bewoners de belangrijkste leefruimte is.
De gehele entreepartij (betonnen trap, toilet, lift en garderobe) is opnieuw onder handen genomen. Hierdoor hebben we het exterieur (gevelbeeld) ook aangepast.
De woning was al ruim van opzet echter is er toch gekozen de tuingerichte veranda mee te nemen als verblijfsruimte die gelinkt is met de keuken, eetkamer, bijkeuken en garage.
Hierdoor worden de belangrijkste leefruimtes vloeiend met elkaar verbonden.
De wens van de bewoners was het interieur qua kleuren heel rustig te houden aangezien het kleurenpallet al volop aanwezig is in de nieuw ontworpen tuin.

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp