Restyling vrijstaande woning Meeuwen

Deze woning die voorheen dienst deed als slagerij, wordt in zijn geheel omgetoverd tot een moderne woning met landelijke elementen.
Het gezin houdt van een rustige basis. Een must was het inbrengen van meer licht. De woning moet opnieuw worden ingedeeld om de ruimtelijkheid te bevorderen.
De verbinding van binnen naar buiten en buiten naar binnen is heel belangrijk. Het geheel moet daarnaast ook praktisch en functioneel zijn. Er mag (moet) heerlijk in geleefd worden!
De bijgevoegde beelden geven de virtuele situatie weer. Uiteraard zijn in het plan ook de tekeningen, dwarsdoorsneden, stof en materiaal samples en 360 graden beleving in Virtual Reality en de bijbehorende film toegevoegd.

Het plan is op dit moment in uitvoering!

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp