Restyling gemeentewerf Gorinchem

De gemeentewerf van de Gemeente Gorinchem, waarin de buitendienst van de afdeling beheer, onderhoud en realisatie is gevestigd, heeft ons gevraagd persoonlijkheid terug te brengen in het pand. Dat wil zeggen een relatie aanbrengen met het aanwezige personeel. Alle ruimtes worden als “donker” bestempeld (met name veroorzaakt door het ontbreken van goede verlichting en de aanwezigheid van donkere bakstenen). Wij hebben een plan gemaakt waarin deze voorwaarden zijn meegenomen. Voldoende verlichting is meegenomen als ook de versterking met het element “groen” (juist zo waardevol voor de medewerkers). Alles met behoud van bestaande materialiseren zoals vloeren en meubilair (dit was een vereiste). Dit plan is in uitvoering. UPDATE: wanden zijn inmiddels geverfd, verlichting toegepast in onderdelen als ook de geplaatste moswanden van onze vaste leverancier.

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp