Ontwerp vides Stadhuis Gorinchem

De vides van dit stadhuis werden ten tijde van de realisatie gebruikt als informele ontmoetingsplaats van de diverse afdelingen, gesitueerd bij de coffee corners en rookruimten. In de loop der tijd, mede door de herindeling van de werkruimten in “flexplekken” zijn deze ontmoetingsplaatsen verdwenen. Er kwamen hoge lockers in de plaats. Helaas is hierdoor het open karakter totaal verdwenen. Aan mij de taak dit open karakter, waarbij licht, lucht en ruimte weer tot zijn recht komen, te herstellen. Het creëren van vides met een huiselijk karakter, waar wederom plaats is voor formele en informele gesprekken. Precies zoals het destijds ook bedoeld was.

Willemsen Interieurontwerp heeft drie schetsvoorstellen gemaakt van de desbetreffende ruimten, waarbij rekening is gehouden met de reeds nieuw geplaatste vloerbekleding en de drie bestaande thema’s per verdieping.

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp