Gezinswoning Almkerk

Na 20 jaar is het interieur van deze comfortabele gezinswoning toe aan een nieuwe look. De bewoners hebben Willemsen Interieurontwerp opdracht gegeven de benedenverdieping in zijn totaliteit aan te pakken. Een frisse wind, waarbij licht (creëren van extra lichtpunten en veelal gebruik van lichte kleuren), ruimte (gebruik van grote elementen, eenheid in meubilair), en rust centraal staat. Toevoeging van accentkleur was wenselijk.
Dit project is inmiddels uitgevoerd maar dient nog professioneel gefotografeerd te worden. Mocht je een kijkje willen nemen klik dan op de laatste foto. Hier kun je een dan het ontwerp in 360 graden zien! (door op het logo van de bril, linksonder de geopende tekening, te klikken kun je kiezen voor enkel view of dubbel view. Bij de laatste optie kun je het ontwerp met een VR bril of cardboard bekijken.

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp