Tuinontwerp en restyling garage Veen

Na een gesprek met de bewoners van deze woning in Veen werd al snel duidelijk dat ze het prettig vonden dat mijn blik als interieurontwerper verder gaat dan alleen binnenhuis. Wat fijn! En het is zo. Mijn blik rijkt verder en bekijk elk project dan ook in relatie met de bestaande omgeving. Hoe gaaf is het dan dat ik hierdoor ook een opdracht heb gekregen voor het ontwerp van een tuin (naast het opnieuw indelen van de garage)!
Mijn kennis van de plant en boomkunde (opgedaan tijdens mijn werkzaamheden als stedenbouwkundig ontwerper) rijkt uiteraard niet zo ver als een tuinarchitect of hovenier (schoenmaker blijf bij je leest:-) maar samen komen we wel tot een mooi compleet plan.
Het gebruiken van ieders kracht is een prachtige tool die zorgt voor een geweldig totaal plaatje waar de opdrachtgevers zeer content mee zijn. En daar gaat het uiteindelijk toch om, nietwaar?!

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp