De nieuwbouwscan: Iets voor jou?

Het bouwen van een nieuwe woning is een spannende gebeurtenis.
Zeker als dit de eerste keer is en je onervaren bent op dit gebied.
De plattegrond getekend door de architect kan er op het eerste gezicht goed uitzien, maar past dit ook écht bij jullie manier van leven of gezinssamenstelling?
Wat is nu écht de potentie van de woning?

In de nagesprekken met mijn opdrachtgevers kreeg ik vaak de volgende feedback terug: “Als ik jou eerder in het proces betrokken had, had ik andere keuzes gemaakt en het proces anders aangepakt”! “Dit had ons zoveel frustratie en extra kosten bespaart”.

Dit raakt me en was dus voor mij de reden om de nieuwbouwscan in het leven te roepen.

Herken je dit? Wil je weten wat er op basis van jullie wensen allemaal mogelijk is? En dat je tijdens het inrichten van jullie droomhuis niet tegen obstakels (denk aan lichtpunten of stopcontacten te weinig of op de verkeerde plaats of draairichtingen van deuren die niet zo handig blijken te zijn) aan loopt en daardoor gestresst raakt? Dan is deze nieuwbouwscan perfect voor jullie! Interesse?

Neem dan eens contact met mij op zodat jullie stressvrij kunnen gaan genieten van jullie nieuwe woning. Op basis van de tekening van de architect bespreken wij wat het beste bij jullie woonsituatie past. Uiteraard kijk ik dan ook naar de routing, zichtlijnen, functie en praktisch gebruik.

© Copyright - Willemsen Interieurontwerp